Trio Trabant 7 december Live op Youtube

TT_ttyoutube
Vlag_United_Kingdom_3-5-250x150
vlag-hongarije-hongaarse-vlaggen

Haarlem 19:30 | New York 1:30 PM | Valencia 19:30 | San Francisco 10:30 AM | Kecskemét 19:30 | Budapest 19:30 | Denver 11:30 AM | Kolozsvár/Cluj 20:30 | Losdorp 19:30 | Toronto 1:30 PM | Pécs 19:30 | Seattle 10:30 AM | Trabantia 19:30 | Groningen 19:30

Wat heb je nodig?

  • youtube op smartphone, tablet of computer
  • emailadres
  • youtube-link (ticket)

Hoe gaat het?

  • Voor een youtube-link (ticket) bestel hier TRIO TRABANT 1e sessie – LIVE STREAM – €5
  • Doe dit uiterlijk 60 minuten voor aanvang
  • Direct na bestelling krijg je een bevestiging via email, gevolgd door een tweede email met een ticket en QR-code.
  • Hier doe je niks mee, wacht op een email met youtube-link
  • Rond 30 minuten voor aanvang krijg je via de email een youtube-link
  • Klik op de link, youtube wordt geopend, genieten maar!